Cashmere lace – Gepard garn

kr. 128,00kr. 184,00

Cashmere Lace er et luksus garn fra Gepard Garn

Cashmere Lace fra Gepard Garn er 100% kvalitets kashmir.

Løbelængde: 25 g = 350 m. Pind 3-5 mm / 11-6 UK / 2,5 – 8 US

Basic farver og unika farver, der af forskel i prisen.

Kategorier: , , Varenummer (SKU): GG008 Tags:

Beskrivelse

Cashmere Lace er et luksus garn fra Gepard Garn

Cashmere Lace fra Gepard Garn er 100% kvalitets kashmir.

Løbelængde: 25 g = 350 m

Pind 3-5 mm / 11-6 UK / 2,5 – 8 US

Basisfarver (farvenummer + B) som grå, sort, beige og lignende er fast på farvekortet, alle andre er unikafarver i begrænset mængde og så længe lager haves. Der kommer nye unikafarver ca. en gang om året, disse kan vi holde i en lavere pris, da de ikke specialfarves til os.

Du skal bruge ca.1 nøgle Cashmere Lace til et lille tørklæde, ca. 3 nøgler til et stort trekantet sjal og 4-6 nøgle til en dame sweater.

AllmyFavouritethings – knitwear har designet Beret No. 1 som jeg har strikket i to tråde Cashmere Lace og en tråd kid seta silke mohair fra samme firma Gepard Garn.

Beret No. 1 – DANSK

Beretno1 - Garnoteket - cashmere Lace gepard garn

Cashmere Lace fra Gepard Garn er spundet i Italien hos spinderiet Grignasco, der er verdens kendt for at producere produkter med en utrolig høj kvalitet. Derfor kan vi garantere sammen med Gepard Garn at vores kunder får den bedste kvalitet til prisen. Hvis vi skulle få en forsendelse garn, som ikke lever op til vores kvalitetsstandart, sender vi straks den tilbage. Hos Gepard Garn bliver der lagt stor vægt på at kunne tilbyde det bedste til vores kunder.

Cashmere Lace er et ægte lacegarn, spundet i Italien og er 2-trådet. Dette kashmirgarn er virkelig stærkt, holder fantastisk flot i overfladen og får hulmønstre til at fremtræde smukt. Cashmere Lace egner sig også rigtig godt som medløbetråd og følgetråd, sammen med et pind 3 garn opnås pind 4 – 4,5mm

 

 

Du kunne også være interesseret i...