Tilbud

Amira – Lang yarns

DKK 45,00

Lang yarns

Amira er et dejligt tykt og blødt kæde spundet sommer garn

93% Bomuld og 7% Polyamid (nylon)

50 g – 100 m

Tilbud

Malou Light – Lang yarns

DKK 75,00DKK 102,00

Lang yarns

De fineste fibre – baby alpaka og ekstra fin merino uld – netgarn

72% Alpaka uld, 16% Polyamid og 12% uld

50 g – 190 m

 

Lang Yarns – Kvalitet siden 1867

Bag det anerkendte brand inden for strikning og garn ligger en spændende familiehistorie. Familien Lang har siden 1867 produceret denne kvalitetsgarn, som alle strikke-elskere fra hele verden kender. Produktionen kører således lystigt løs på sjette generation, og det ser ud til at traditionen fortsætter i mange år fremover.

Første mand i kæden hed Theodor Lang. Han er grundlægger af Lang Yarns, og han etablerede sig i en vandmølle i Reiden, som ligger i Schweiz. Her udvidede han hurtigt sin garn produktion, og i løbet af få år byggede han en garn fabrik i byen Wiggertal. Hurtigt fik han sat en stærk eksport i gang til blandt andet Tyskland og Frankrig.

Theodor Lang havde en søn, Ernst Lang. Han overtog fabrikken i 1890, og han fik installeret en turbine for at sikre elektricitet i fabrikken, så han kunne starte en fornuftig produktion af garn.

Ernst døde i en relativ ung alder, så i 1920’erne over tog sønnen Erich ansvaret for produktionen i fabrikken. Det var midt i den store verdens-depression, og han besluttede sig for at sælger garnet under brandet Lang Yarns. Igennem de følgende år blev Lang Yarns en kæmpesucces på verdensmarkedet og det tog ikke lang tid før eksporten til fx USA og Japan var en realitet.

I dag fremstår Lang Yarns som en succesforretning og er ubetinget et af de helt store mærker inden for strikning. Firmaet styres dags dato af Jakob Lang, og fokus er stadigvæk på det vigtigste: kvalitetsgarn.