Alpaca2 – Isager garn

kr. 59,00

Isager Alpaca 2

50 % Merino uld og 50 % Alpaka uld spundet i fed.

50 gram = 250 m

 

Kategori: Varenummer (SKU): IG-08 Tags:

Beskrivelse

Isager Alpaca 2

50 % Merino uld og 50 % Alpaka uld

50 gram = 250 m i fed

Et smukt blandingsgarn af merino uld og alpaka uld fra Peru, garnet er farvet og spundet til Isager. Garnet er yderst velegnet til let strik som fine cardigans og sjaler, men bruges i stor stil som følgetråd sammen med Isager silk mohair for ekstra luksus, og mange af vores danske designere, som Anette Danielsen, Helga Isager og Petiteknit laver enkelte og fine designs til dette garn.

Isager garner er indfarvet med farvestoffer, der overholder alle gældende krav og regler og har undergået grundige tests for uønskede og skadelige stoffer. Fikseringsevnen er høj – på ca. 95 – 98 %, og dermed anvendes en lille mængde farvestof, så miljøbelastning og vandspild formindskes.

Eco Alpaca 1:
Alle farverne med E foran i farvekoden er ufarvede garner og dermed behandlet mere skånsomt end de farvede garner.

ALPACA 2 er et totrådet garn, der kendetegnes ved at være blødt, og det egner sig rigtig fint til babytøj. Strikket alene er det smukt i en cardigan, men man må være opmærksom på, at det er bedst egnet til modeller, der ikke udsættes for meget slitage. Et blødt garn vil aldrig være så stærkt som et garn, der er spundet i en hårdere kvalitet og måske tilmed spundet fastere. Til gengæld er garnet meget fint til tørklæder og i sammenstrikning med andre kvaliteter:
Alpaca 2 og Spinni strikkes på pind 3,5 – 4,5
Alpaca 2 og Highland eller Tvinni strikkes på pind 3,5 – 5
Alpaca 2 og Isager Tweed strikkes på pind 4 – 5,5
Alpaca 2 og Jensen Yarn strikkes på pind 5 – 6,5
Alpaca 2 og Aran Tweed strikkes på pind 5,5 – 6,5

Der anbefales håndvaskes med uldvaske middel.

Du kunne også være interesseret i...