LamaTweed – CaMaRose

kr. 47,00

Lama-tweed er en lækker blød Lama uld, ren ny uld og Donegal

40% Lama uld – 40% ren ny uld og 20% Donegal

50 g – 100 m

Kategori: Varenummer (SKU): CRM02 Tags:

Beskrivelse

Lama-tweed er en lækker blød Lama uld, ren ny uld og Donegal

40% Lama uld – 40% ren ny uld og 20% Donegal

50 g – 100 m

Pindestørrelse 4,5 – 5 mm

Strikkefastheden er 17 – 18 m pr. 10 cm i glat

CaMaRose anbefaler 30 grader uldvask og ligge tørring.

 

KVALITET – NATURMATERIALER 

LAMATWEED fra CaMaRose, er et meget blødt, rustikt og 1-trådet garn med en fin afstemt glans og tweedeffekt.

Lamauld er et eksklusivt naturprodukt. Lamauld er lanolinfri, let og stærk. Fibrenes hule opbygning giver en usædvanlig god isoleringsevne.
Viscose, også kaldet Rayon er et naturprodukt fremstillet af plantematerialet cellulose. Viscose har et silkelignende udtryk både i glans og blødhed og er særligt velegnet til at absorbere fugt. Det er nister af viscose i forskellige farver som giver tweedeffekten i LAMATWEED. Nisterne er hovedsageligt i naturfarver som råhvid, beige, brun og sort som tilfører et fint spil i dit strikke- og hæklearbejde.

LAMATWEED har som LAMAULD ½ et rustik udtryk. LAMATWEED er med dets indhold af viscose moderat glansfuldt i overfladen og blødere end LAMAULD ½. De to kvaliteter kan erstatte hinanden og strikkes sammen. Spindingen og tweedteknikken betyder at der enkelte steder i tråden vil være små variationer i tykkelsen på LAMATWEED, dette bidrager til det klassiske tweedlook.

LAMATWEED er med garnets rustikke udtryk, høje isoleringsevne, styrke og blødhed særdeles velegnet til børn, klassiske sweatre, cardigans, overtøj og tæpper.
Garnets spinding betyder at LAMATWEED først folder sig helt ud når den er strikket og skyllet op. En strikket og vasket prøve kan derfor varmt anbefales for at få det fulde indtryk af garnets egenskaber, udtryk og blødhed. Nisterne kan give overskudsfibre i arbejdsprocessen, størstedelen af disse fibre skylles ud ved de første vaske.

LAMATWEED fra CaMaRose produceres i Peru under hensyn til både miljø, dyrevelfærd, de lokale bønder og arbejdere. Producenten er oeko-tex certificeret på alle dets uldprodukter og anvender solenergi i produktionen. Høje kvalitetskrav samt hensyntagen til miljø, dyr og mennesker i produktionen er grundlaget for spinderiets samarbejdet med CaMaRose siden 2010.

Du kunne også være interesseret i...